Mechelsesteenweg 42 
1910 Kampenhout

Tel:016/60 82 21
info@linja.be

Totaalproject Schelle

De volledige benedenverdieping van deze woning in Schelle is door Linja interieur aangepakt. Na een grondige studie over de uit te voeren werken gingen onze interieurspecialisten aan de tekentafel zitten om alles in plannen en in het juiste perspectief te zetten. Rekening houdend met de wensen van onze klanten is alles binnen een zo kort mogelijke tijd tot uitvoering gebracht.
In de woning werden enkele ruimtes zodanig hertekend dat alles zo functioneel mogelijk en met respect voor esthetiek tot uiting kwam. De leefkeuken in een grote L-vorm is voorzien van alle hedendaagse comfort, het ruime iets diepere werkblad is uitgevoerd in composiet, net als de spatwand achter het kookgedeelte en de plintjes op de rest van het aanrecht. Boven het spoelbakgedeelte zit een krachtige ledstrip en onder de hangkastjes zorgen de ingewerkte ledlampjes dan weer voor sfeer. Bijna de volledige onderbouw van deze keuken beschikt over uiterst handige uittrekladen.
In de ruime inkomhal van de woning vinden we onder de prachtige massief eiken trap een vestiairekast die perfect aansluit op de trap.
In de masterbedroom plaatsten we een kast van muur tot muur met schuifdeuren in een zwart kader. Een zelfde uivoering van deze kast staat in een kleiner formaat in de bergruimte van de woning.
De badkamer tenslotte werd optimaal benut door zoveel mogelijk kastruimte te voorzien op een beperkte ruimte, de douchecel beschikt over een halfhoog muurtje met daarop een glasafscheiding om de lichtinval te versterken. 
Merk op dat alle kraanwerk in de badkamer een gouden tintje heeft, in combinatie met pastelzachte kleuren is dit absoluut een winner. Ook dit project is door Linja interieur afgewerkt tot en met de schilderwerken.

 

Openingsuren Linja keuken

  • ma - do 10u00 - 17u00

  • vr 10u00 - 16u00

  • op afspraak mogelijk

Linja keuken nv

Mechelsesteenweg 42 - 1910 Kampenhout

Tel: 016/60 82 21

BTW BE 0441.438.882

info@linja.be

Back to Top