Mechelsesteenweg 42 
1910 Kampenhout

Tel:016/60 82 21
info@linja.beOver Linja

Reeds 30 jaar is Linja keuken nv een zaak die elke interieurdroom (keuken, badkamer, dressing, maatkasten,…) voor u kan verwezenlijken. Voor ons is geen uitdaging te groot.

We voorzien uitgebreid de tijd om samen met u uw project te bespreken tot in de kleinste details. Hiervoor komt onze interieurontwerper graag ter plaatse voor een eerste maatopname zodat er een concreet idee kan gevormd worden van uw verbouwingsplannen of van de ruimte waar uw keuken of badkamer of maatkast moet komen.

Tijdens de gesprekken nadien worden u een aantal voorontwerpen voorgesteld, die uiteindelijk leiden naar een definitief plan met gedetailleerde offerte. 

Ook na het ondertekenen van de offerte blijft Linja interieur alles opvolgen zodat het hele project zonder zorgen voor de klant verloopt. Enkele weken voor de start van de werken wordt de hele ruimte opnieuw opgemeten en wordt alles nog eens overlopen. Vervolgens krijgt u een planning doorgestuurd wanneer u welke werken mag verwachten. Dit wordt gedaan om alles snel op elkaar te laten aansluiten zodat het project zo snel mogelijk, maar correct, wordt uitgevoerd. Deze werken worden uitgevoerd door onze ervaren en bekwame eigen schrijnwerkers Eric, Seba en Filip, die al jaren in ons bedrijf werken. 

Gedurende het hele project blijft Linja uw aanspreekpunt.

 

 

 

 

 

 

 

HET TEAM

img1

TIM

ALS ZAAKVOERDER IS TIM STEEDS OP ZOEK NAAR DE BESTE MANIER OM ONZE KLANTEN TE HELPEN IN HET VERWEZENLIJKEN VAN HUN DROOM. TIM IS ZOWEL AANWEZIG BIJ HET ONTWERPEN ALS TIJDENS DE UITVOERING VAN HET PROJECT. HET WOORD SERVICE STAAT IN ZIJN BLOED GESCHREVEN EN VORMT DE RODE DRAAD DOORHEEN LINJA.

img1

DIETER

DIETER IS DE PERSOON DIE ALLE VOORONTWERPEN EN SCHETSEN OP PAPIER DIGITALISEERT IN AUTOCAD. IN EEN LATER EN DEFINITIEF STADIUM ZAL DIETER ALLE PLANNEN TOT IN DETAIL UITWERKEN ZODAT DE PLAATSINGSDIENST PERFECT WEET WAT WAAR DIENT GEPLAATST TE WORDEN.

img1

ERIC

ERIC STARTTE IN 1992 ZIJN LOOPBAAN BIJ LINJA KEUKEN NV. HIJ STAAT IN VOOR DE WERFOPVOLGING EN KOMT LANGS VOOR DE FINALE AFWERKING VAN UW PROJECT. OOK VOOR DE DIENST NA VERKOOP KOMT HIJ GRAAG TOT BIJ U.

img1

SEBA

SEBA IS SCHRIJNWERKER-MEUBELMAKER VAN OPLEIDING EN WERKT AL 25 JAAR BIJ DE FIRMA. SAMEN MET FILIP ZORGT HIJ VOOR DE CORRECTE PLAATSING VAN UW KEUKEN, BADKAMER OF MAATWERKKAST. ALLES WORDT TOT IN HET KLEINSTE DETAIL AFGEWERKT. GEEN MOEITE IS TEVEEL.

img1

FILIP

FILIP IS DE EVENKNIE VAN ZIJN COLLEGA SEBA, OOK FILIP IS GEDIPLOMEERD SCHRIJNWERKER-MEUBELMAKER EN HOUDT WEL VAN EEN UITDAGING. HIJ ZAL ALLES IN HET WERK STELLEN OM UW DROOMKEUKEN OF BADKAMER TOT EEN PRONKSTUK TE MAKEN. IEDER DETAIL TELT EN IS BELANGRIJK.

Openingsuren Linja keuken

  • ma - do 10u00 - 17u00

  • vr 10u00 - 16u00

  • op afspraak mogelijk

Linja keuken nv

Mechelsesteenweg 42 - 1910 Kampenhout

Tel: 016/60 82 21

BTW BE 0441.438.882

info@linja.be

Back to Top