Mechelsesteenweg 42 
1910 Kampenhout

Tel:016/60 82 21
info@linja.be

Keuken Haacht

Afgelopen weken waren we te gast in Haacht in een zeer charmante woning omgeven door een prachtige tuin in een rustige buurt. De eigenaars contacteerden ons voor de verbouwing van hun keuken. Volgens een vast patroon werd alles met onze cliƫnten overlopen, na enkele bezoekjes aan de showroom en het bespreken van de voorontwerpen gingen we over tot het finalliseren van de verbouwplannen. In een eerste fase zorgde Linja keuken voor de afbraak van de oude keuken, de uitbraak van de oude vloer en leidingen. Omdat in het nieuwe plan ook voorzien is in een grote raampartij in de vorm van een schuifraam werd ook het oude veel kleinere raam aan de achterkant van de woning verwezen naar de stortplaats. Een eerste logische stap in de opbouw was dus de plaatsing van het nieuwe raam. Ook de achterdeur is meteen mee vernieuwd.
Een volgende stap in de werkzaamheden bestond uit de vernieuwing van toevoer en afvoerleidingen evenals elektriciteitsleidingen. Vervolgens werden er vloer en Gyprocwerken uitgevoerd en konden de meubelen geplaatst worden. De karaktervolle massief houten binnendeuren bleven behouden.
Ons team heeft er op de kortst mogelijk tijd een uiterst praktische keuken geplaatst voorzien van alle comfort, het zeer grote keukeneiland draagt een composieten werkblad met daarin een ruime spoeltafel. De muur aan de overkant is voorzien van een kookgedeelte met potten- en bestekladen, hoge voorraadkasten zorgen voor voldoende plaats om alles weg te bergen. Naast het grote schuifraam is nog plaats voor de vrijstaande koelkast en een koffiecorner.
Uiteraard namen we ook bij deze verbouwing de schilderwerken voor onze rekening.
 

Openingsuren Linja keuken

  • ma - do 10u00 - 17u00

  • vr 10u00 - 16u00

  • op afspraak mogelijk

Linja keuken nv

Mechelsesteenweg 42 - 1910 Kampenhout

Tel: 016/60 82 21

BTW BE 0441.438.882

info@linja.be

Back to Top