Mechelsesteenweg 42 
1910 Kampenhout

Tel:016/60 82 21
info@linja.be

keuken Eppegem

Onlangs mochten we in een  prachtige landelijke woning een nieuwe keuken plaatsen.
Tijdens de gesprekken vooraf bleek al gauw dat de eigenaars een voorliefde hadden voor warme houttinten in combinatie met strakke lijnen en een vleugje speelsheid.
Het moest vooral ook een praktische keuken worden met veel bergruimte en voldoende werkblad. In de kastenwand waar de koelkast en de ovens zich bevinden zit ook nog een uiterst handige ontbijtkast verwerkt met plaats voor de koffiemachine en alle toebehoren, onderaan zitten 3 laden in massief hout. De vaatwasmachine staat op een verhoogje wat erg ergonomisch is. Het spoelbakgedeelte bestaat uit een onderbouw spoelbak vervaardigd uit inox, de kraan is van Quooker.

Verder is er gewerkt met een zeer onderhoudsvriendelijk composieten werkblad, de speelse Marokkaanse tegeltjes aan de muur doorbreken dan weer de strakke lijn.

Naast het meubilair en de elektrotoestellen van Siemens mocht Linja keuken ook zorgen voor de finale afwerking van het geheel. Zo werd een lichtplan uitgewerkt om alles functioneel te verlichten.

In het laatste stadium van de werken zorgde het vaste schildersbedrijf voor de complete afwerking van het geheel. Kijkt u even mee naar het resultaat van dit project.

Openingsuren Linja keuken

  • ma - do 10u00 - 17u00

  • vr 10u00 - 16u00

  • op afspraak mogelijk

Linja keuken nv

Mechelsesteenweg 42 - 1910 Kampenhout

Tel: 016/60 82 21

BTW BE 0441.438.882

info@linja.be

Back to Top