Mechelsesteenweg 42 
1910 Kampenhout

Tel:016/60 82 21
info@linja.beRoute

gevel 2023

Over Linja

Reeds 30 jaar is Linja keuken nv een zaak die elke interieurdroom (keuken, badkamer, dressing, maatkasten,…) voor u kan verwezenlijken. Voor ons is geen uitdaging te groot.

We voorzien uitgebreid de tijd om samen met u uw project te bespreken tot in de kleinste details. Hiervoor komt onze interieurontwerper graag ter plaatse voor een eerste maatopname zodat er een concreet idee kan gevormd worden van uw verbouwingsplannen of van de ruimte waar uw keuken of badkamer of maatkast moet komen.

Tijdens de gesprekken nadien worden u een aantal voorontwerpen voorgesteld, die uiteindelijk leiden naar een definitief plan met gedetailleerde offerte. 

Ook na het ondertekenen van de offerte blijft Linja interieur alles opvolgen zodat het hele project zonder zorgen voor de klant verloopt. Enkele weken voor de start van de werken wordt de hele ruimte opnieuw opgemeten en wordt alles nog eens overlopen. Vervolgens krijgt u een planning doorgestuurd wanneer u welke werken mag verwachten. Dit wordt gedaan om alles snel op elkaar te laten aansluiten zodat het project zo snel mogelijk, maar correct, wordt uitgevoerd. Deze werken worden uitgevoerd door onze ervaren en bekwame eigen schrijnwerkers Eric, Seba en Filip, die al jaren in ons bedrijf werken. 

Gedurende het hele project blijft Linja uw aanspreekpunt.

 

 

 

 

 

 

 

HET TEAM

Openingsuren Linja keuken

  • ma - do 10u00 - 17u00

  • vr 10u00 - 16u00

  • op afspraak mogelijk

Linja keuken nv

Mechelsesteenweg 42 - 1910 Kampenhout

Tel: 016/60 82 21

BTW BE 0441.438.882

info@linja.be

Back to Top