Mechelsesteenweg 42 
1910 Kampenhout

Tel:016/60 82 21
info@linja.be

keuken Berchem

Een eerste reeds uitgevoerd project, nu bijna 12 jaar geleden is voor de eigenaar zo goed meegevallen dat er geen twijfel over bestond om opnieuw met ons samen te werken.
De keuken die we recent mochten vernieuwen bevindt zich in de Fruithoflaan te Antwerpen op een gelijkvloers appartement grenzend aan een leuk terras waar het heerlijk vertoeven is.
De scheidingsmuur die voorheen tussen de keuken en het woongedeelte stond werd deels verwijderd. Waar de keuken vroeger eerder een smal gangpad was is dit nu een mooie open keuken geworden met uiterst veel kastruimte. 
Net naast de buitendeur staat een grote koelkast ingebouwd, gevolgd door het kook en spoelbak gedeelte. Buiten de normale toestellen die je in een keuken aantreft herbergt deze
opstelling ook nog een ingebouwde wasmachine verborgen achter een deur rechts naast de oven. Aan de linkerzijde van de oven vinden we ook een vaatwasmachine terug.
De kasten aan de andere zijde van de keuken beschikken allen over uittrekladen. Het composieten werkblad en achterwand zorgen voor een zeer goed te onderhouden oplossing.
Gezellig wat keuvelen met een drankje of een hapje eten kan perfect aan het zitgedeelte. Naast het keukenmeubilair en de toestellen werden ook het plafond en de vloer aangepakt, en zoals wel vaker zorgde het team van Linja ook hier voor een totale afwerking door de finale schilderwerken te verzorgen.
 

keuken Eppegem

Onlangs mochten we in een  prachtige landelijke woning een nieuwe keuken plaatsen.
Tijdens de gesprekken vooraf bleek al gauw dat de eigenaars een voorliefde hadden voor warme houttinten in combinatie met strakke lijnen en een vleugje speelsheid.
Het moest vooral ook een praktische keuken worden met veel bergruimte en voldoende werkblad. In de kastenwand waar de koelkast en de ovens zich bevinden zit ook nog een uiterst handige ontbijtkast verwerkt met plaats voor de koffiemachine en alle toebehoren, onderaan zitten 3 laden in massief hout. De vaatwasmachine staat op een verhoogje wat erg ergonomisch is. Het spoelbakgedeelte bestaat uit een onderbouw spoelbak vervaardigd uit inox, de kraan is van Quooker.

Verder is er gewerkt met een zeer onderhoudsvriendelijk composieten werkblad, de speelse Marokkaanse tegeltjes aan de muur doorbreken dan weer de strakke lijn.

Naast het meubilair en de elektrotoestellen van Siemens mocht Linja keuken ook zorgen voor de finale afwerking van het geheel. Zo werd een lichtplan uitgewerkt om alles functioneel te verlichten.

In het laatste stadium van de werken zorgde het vaste schildersbedrijf voor de complete afwerking van het geheel. Kijkt u even mee naar het resultaat van dit project.

Route

route winkel

Over Linja

Reeds 30 jaar is Linja keuken nv een zaak die elke interieurdroom (keuken, badkamer, dressing, maatkasten,…) voor u kan verwezenlijken. Voor ons is geen uitdaging te groot.

We voorzien uitgebreid de tijd om samen met u uw project te bespreken tot in de kleinste details. Hiervoor komt onze interieurontwerper graag ter plaatse voor een eerste maatopname zodat er een concreet idee kan gevormd worden van uw verbouwingsplannen of van de ruimte waar uw keuken of badkamer of maatkast moet komen.

Tijdens de gesprekken nadien worden u een aantal voorontwerpen voorgesteld, die uiteindelijk leiden naar een definitief plan met gedetailleerde offerte. 

Ook na het ondertekenen van de offerte blijft Linja interieur alles opvolgen zodat het hele project zonder zorgen voor de klant verloopt. Enkele weken voor de start van de werken wordt de hele ruimte opnieuw opgemeten en wordt alles nog eens overlopen. Vervolgens krijgt u een planning doorgestuurd wanneer u welke werken mag verwachten. Dit wordt gedaan om alles snel op elkaar te laten aansluiten zodat het project zo snel mogelijk, maar correct, wordt uitgevoerd. Deze werken worden uitgevoerd door onze ervaren en bekwame eigen schrijnwerkers Eric, Seba en Filip, die al jaren in ons bedrijf werken. 

Gedurende het hele project blijft Linja uw aanspreekpunt.

 

 

 

 

 

 

 

HET TEAM

Openingsuren Linja keuken

  • ma - do 10u00 - 17u00

  • vr 10u00 - 16u00

  • op afspraak mogelijk

Linja keuken nv

Mechelsesteenweg 42 - 1910 Kampenhout

Tel: 016/60 82 21

BTW BE 0441.438.882

info@linja.be

Back to Top