Mechelsesteenweg 42 
1910 Kampenhout

Tel:016/60 82 21
info@linja.be

keuken Berchem

Een eerste reeds uitgevoerd project, nu bijna 12 jaar geleden is voor de eigenaar zo goed meegevallen dat er geen twijfel over bestond om opnieuw met ons samen te werken.
De keuken die we recent mochten vernieuwen bevindt zich in de Fruithoflaan te Antwerpen op een gelijkvloers appartement grenzend aan een leuk terras waar het heerlijk vertoeven is.
De scheidingsmuur die voorheen tussen de keuken en het woongedeelte stond werd deels verwijderd. Waar de keuken vroeger eerder een smal gangpad was is dit nu een mooie open keuken geworden met uiterst veel kastruimte. 
Net naast de buitendeur staat een grote koelkast ingebouwd, gevolgd door het kook en spoelbak gedeelte. Buiten de normale toestellen die je in een keuken aantreft herbergt deze
opstelling ook nog een ingebouwde wasmachine verborgen achter een deur rechts naast de oven. Aan de linkerzijde van de oven vinden we ook een vaatwasmachine terug.
De kasten aan de andere zijde van de keuken beschikken allen over uittrekladen. Het composieten werkblad en achterwand zorgen voor een zeer goed te onderhouden oplossing.
Gezellig wat keuvelen met een drankje of een hapje eten kan perfect aan het zitgedeelte. Naast het keukenmeubilair en de toestellen werden ook het plafond en de vloer aangepakt, en zoals wel vaker zorgde het team van Linja ook hier voor een totale afwerking door de finale schilderwerken te verzorgen.
 

Openingsuren Linja keuken

  • ma - do 10u00 - 17u00

  • vr 10u00 - 16u00

  • op afspraak mogelijk

Linja keuken nv

Mechelsesteenweg 42 - 1910 Kampenhout

Tel: 016/60 82 21

BTW BE 0441.438.882

info@linja.be

Back to Top