Mechelsesteenweg 42 
1910 Kampenhout

Tel:016/60 82 21
info@linja.be

Badkamer Wespelaar

Een badkamer deftig verbouwen is een heuse onderneming, je badkamer is ook de kamer die je het minst makkelijk kan missen voor langere periode. Bij Linja interieur doen we er dan ook alles aan om de hinder voor de klant zo minimaal mogelijk te houden. Dankzij een goeddoordachte planning en de werken uit te laten voeren door onze vakmensen, slagen wij er telkens in om dit tot een goed einde te brengen.
Van het uitbreken van de oude badkamer tot het afwerken van het laatste detail, alles werd hier volledig volgens planning en naar wens van de klant uitgevoerd. In de nieuwe badkamer vinden we bij het betreden van de ruimte aan de linkerkant een grote inloopdouche voorzien van een handsproeier en een regendouche, tevens is er een zitbankje ingewerkt in de douche.
Aan de schuine zijde onder het Velux raam staan van muur tot muur kasten, allen voorzien van uittrekladen en een vast paneel ter hoogte van het toilet. Aan de rechterkant hangt tussen de kastwand en het badkamermeubel een hangtoilet met een softclose toiletbril. Het lavabomeubel is voorzien van een Corian tablet met ingewerkte lavabo. Centraal boven het meubel hangt een spiegelkastje geflankeerd door open schabben op een houtlook achterwand. Kijk hier even mee naar het resultaat van dit project en de bijhorende commentaar van deze familie.
 

 

Openingsuren Linja keuken

  • ma - do 10u00 - 17u00

  • vr 10u00 - 16u00

  • op afspraak mogelijk

Linja keuken nv

Mechelsesteenweg 42 - 1910 Kampenhout

Tel: 016/60 82 21

BTW BE 0441.438.882

info@linja.be

Back to Top